Přijíždějí vedoucí Štíty

Remízou v Černovíře skončila naše třízápasová série vysokých vítězství (6:1, 5:0, 9:0), přesto se jesenické mužstvo díky získanému bodu poprvé v jarní části prokousalo do nejlepší pětky a zároveň se dostalo na první místo jarní tabulky. A o víkendu nás čeká výzva největší: vedoucí tým tabulky a největší kandidát na postup TJ Sokol Štíty.

Po vzájemném utkání z podzimní části máme Štítům co oplácet. Dramatický duel ve Štítech skončil výhrou domácích 3:2, když rozhodující gól padl z penalty v nastaveném čase. Jeseník ale nebyl horším týmem, naopak zasloužil si po dobrém výkonu vyhrát.

Vyrovnanou bitvu lze očekávat i v sobotní odvetě. Naše mužstvo je připraveno udržet stoprocentní bodovou bilanci z domácích utkání v jarní sezoně. Štíty nejsou na jaře zdaleka tak suverénní jako v podzimní části. Utrpěli už tři prohry (doma s Černovírem, v Bohuňovicích a v Troubelicích). Přesto si v čele tabulky udržují jednobodový náskok a čtyři kola před koncem soutěže jsou hlavním kandidátem na postup do krajského přeboru.

Utkání FK Jeseník – TJ Sokol Štíty se hraje v sobotu 24.5. od 16:30 a řídí ho rozhodčí Milan Sigmund z Křenovic (okres Přerov).