Mladší žáci dali deset

FK JESENÍK U13 – FK SLATINICE U13  10 : 0 (6:0)

V nedělním odpoledni jsme v posledním domácím utkání jarní části sezóny přivítali za krásného slunečného počasí snaživý celek ze Slatinic. Utkání se hrálo na kvalitním trávníku, na kterém jsou naši borci zvyklí hrát krásný kombinační fotbal. I dnes ukázali, že jsou zcela po právu vedoucím celkem soutěže. V prvním poločasu nasázeli soupeři šest branek a další příležitosti pochytal spolehlivý brankář Slatinic. Soupeř snad za celý první poločas nebyl schopen ohrozit naši branku střeženou Martinem Látkou. Poločas vyzněl jednoznačně skórem 6:0 ve prospěch našich kluků.

Do druhého poločasu jsme po vzájemné dohodě s trenérem Karlem Cundrlou postavili kluky, kteří budou hrát stejnou soutěž mladších žáků ročníku 2002/2003 v následujícím složení: Dostál Aleš, Sytař Matěj, Tulis Karel – Latzel Matyáš, Cundrla Tomáš, Bouchal Jan – Zelinka Matěj. Kluci ukázali, že jsou na novou výzvu dobře připraveni a dle našeho mínění budou opět patřit k favoritům soutěže, zvlášť když na střídání máme ještě k dispozici další šikovné hráče, jako jsou Danek Krézek, Adam Plšek, Honza Vajda a další. I v této sestavě jsme přidali další čtyři branky a konečné skóre se zastavilo na výsledku 10:0.

Hodnocení: K zápasu jen krátce, kluci opět skvělí, celou soutěží prochází až na jednu smolnou prohru s kvalitním soupeřem z Čechovic, jako nůž máslem a tak není třeba dalších slov. K dalšímu zápasu zajíždíme již tuto středu do Náměště na Hané. V případě našeho vítězství můžeme již v sobotu v Černovíru slavit pomyslný titul………

Branky: Cundrla 3x, Zrník 2x, Zelinka 1x, Tulis 1x, Krézek 1x, Bouchal 1x, Sytař 1x.

Sestava: Látka Martin – Sytař Matěj, Cekuras Marek, Tulis Karel – Zrník Jan Cundrla Tomáš Latzel Matyáš – Zelinka Matěj. Náhradníci: Krézek Daniel, Bouchal Jan, Plšek Adam, Dostál Aleš.