Špatný vstup do jarní sezóny

FK Jeseník B – TJ Sokol  S.Č.Voda    6:10 (3:5)

pondělí  11. 4. 2016   16:30 hod.  umělá tráva

Sestava:  Novák David – Zelinka Karel, Plšek Jonáš, Šimčík Petr, Machů Filip, Marinka Jiří –  Vrána Ondřej, Steiger Alexandr, Planý Sebastian, Sytař Jakub – Oříšek Filip, Žitňanský Michal,  Ilnický Tadeáš, Kostka Vojtěch

Střelci branek:  Oříšek Filip 2x, Planý Sebastian, Žitňanský Michal, Machů Filip, Steiger Alexandr

Hodnocení utkání:  První jarní utkání se nám vůbec nepovedlo. Tři naši hráči udělali do 29. minuty každý po dvou hrubých chybách, ze kterých hostující mužstvo vstřelilo 6 branek. Tato selhání následně ovlivnila celé dnešní utkání. Když už jsme se konečně střelecky taky prosadili a začali jsme se výsledkově dotahovat, následovala další naše chyba a pokles sebevědomí.

Dneska naše mužstvo, stejně jako na podzim, prostě nestačilo na Vanessku Machů, která si na našem hřišti udělala střelecké závody a vsítila celkem 5 branek. Utkání jsme odehráli na umělé trávě, tedy na výborném terénu, ale nám se nedařilo nejen zpracování míče, ale také kombinace velice vázla a snaha jednotlivců o samostatné akce končily na důrazné obraně hostů. Ve druhém poločase jsme si sice vytvořili spoustu šancí, ale bez úspěšného zakončení se nedá vyhrát žádné fotbalové utkání.

                                                                                                                                                                                  Milan Marcinov