Skvělý výkon za tři body

JESENÍK – SLAVONÍN 13 : 0 (7:0)

V deštivém sobotním dopoledni jsme chtěli oplatit soupeři ze Slavonína vysokou porážku 10:3, kterou jsme utrpěli v podzimní části soutěže. Chyběli nám však dva hráči, a to Látka s Markem, které museli nahradit mladší žáci.

V úvodu utkání jsme měli obrovskou převahu a hned ve 2. minutě jsme vedli díky brance Kocourka, který do 16. minuty stihl zkompletovat hattrick, když třikrát unikl obraně soupeře. Čtvrtý gól přidal Sekanina střelou na zadní tyč. Na 5:0 zvyšoval Bouchal a šestý gól vstřelil opět Sekanina tentokrát po rohovém kopu a dal si tak dárek ke svým nedělním narozeninám. Hosté hrozili pouze z rychlých protiútoků, které řešila spolehlivá obrana nebo gólman Bašný. Do poločasu ještě přidal jeden gól Marek Kocourek. Do kabin se tak šlo za jasného stavu 7:0.

Druhý poločas probíhal stejně jako ten první. Marek Kocourek ještě přidal další čtyři góly podobné těm z prvního poločasu, když obešel několik protihráčů a s přehledem zakončil. Poté se trefil ještě do dolního rohu Tomáš Cundrla a také mladší žák Matěj Sytař. Na světelné tabuli svítilo skóre 13:0.

Zápas jsme měli celých sedmdesát minut pod kontrolou a připsali si nečekaně snadné vítězství a důležité tři body do tabulky, které budeme chtít potvrdit na hřišti jedenáctého týmu tabulky Zábřehu.

Sestava: Bašný – Dostál, Kmínek, Tulis, Sekanina – Krézek, Cundrla, Horák, Sytař – Bouchal, Kocourek. Střídal: Latzel. Střelci: Kocourek 8, Sekanina 2, Bouchal, Cundrla, Sytař.