Jeseník – Želatovice 7:0

Ve vloženém kole krajského přeboru starších žáků jsme na domácí půdě přivítali soupeře z dalekých Želatovic. Chtěli jsme rozšířit šňůru vítězství z předešlých zápasu, a také napravit nepříliš povedený výkon z předešlého zápasu proti Novým Sadům.

Do utkání jsme vstoupili skvěle a hned ve 3. minutě jsme se ujali vedení po technické střele Tulise zpoza šestnáctky. Hned o dvě minuty později na něj navázal Kocourek po přihrávce Cundrly. V 10. minutě Kocourek prošel obranou a přesně přihrál Bouchalovi. Hned tři minuty poté opět Kocourek pronikl obranou soupeře a zvyšoval už na 4:0. Poté se hosté trošku dostali do hry, ale všechny jejich šance zlikvidovala buď obrana, Bašný v bráně nebo nepřesné zakončení. Brankové čekání ukončil v poslední minutě poločasu Bouchal, který zakončoval do prázdné brány po akci Kocourka. Do kabin se tedy šlo za stavu 5:0.

Druhý poločas opět začal naším tlakem a branka přišla ve 45. minutě, když Kocourek vstřelil svůj třetí gól v utkání po přihrávce Bouchala. Další gól přišel v 57. minutě, když si Kmínek naběhl na Cundrlův pas po standardní situaci. Do konce zápasu už branky nepadly a konečné skóre tak bylo 7:0 z našeho pohledu.

Do tabulky jsme si tak připsali další tři body po dobrém výkonu, ale stále se držíme na čtvrtém místě tabulky jen bod za třetí Konicí. Další tři body budeme chtít získat v sobotu proti lídrovi tabulky z Černovíra.

Sestava: Bašný – Dostál, Kmínek, Tulis, Sekanina – Krézek, Horák, Cundrla, Marek – Bouchal, Kocourek. Střídali: Sytař, Zelinka, Vajda. Střelci: Kocourek 3, Bouchal 2, Tulis, Kmínek.