Jeseník – Loštice 13 : 2

V prvním domácím utkání jarní části sezóny jsme přivítali na našem hřišti Loštice. Už od začátku zápasu nebylo pochyb o rozdělení bodů. Soupeř opravdu nebyl na úrovni krajského přeboru. První poločas se vyvedl snad pouze výsledkově, ale herní projev byl hodně špatný. Do kabin se šlo za stavu 6:1.

Ve druhé půli se naše hra zlepšila, ale přesto to nebylo úplně nejlepší. Konečný výsledek 13:2 znamenal naši drtivou výhru a vylepšení skóre. Další zápas odehrajeme na půdě Slavonínu, který je v tabulce pouze bod za námi.

Hodnocení trenéra Malysy: ,,Z dnešního utkání jsem měl trošičku obavy, aby hráči soupeře nepodcenili, ale během prvních pěti minut jsme dali tři branky a bylo prakticky rozhodnuto. Tento zápas nemá ani cenu hodnotit. Soupeř nepředvedl vůbec nic a my jsme si udělali z tohoto utkání trénink.“

FOTOGALERIE

Sestava: Malysa – Sedlák, Kmínek, Latzel, Bartoš – Bouchal, Plšek, Sroka J, Pudil M – Planý, Tulis. Střídali: Polčák, Kubánek, Sroka A, Pudil A. Branky: Tulis 5, Bouchal 4, Pudil M. 2, Latzel, Planý.