Benjamínci druzí na Pomoraví cupu

FK Jeseník jel obhajovat loňské prvenství do Jindřichova na turnaj Pomoraví cup určený pro kategorie starších a mladších přípravek. Jesenický klub vyslal do turnaje družstva pro obě kategorie.

Sestavu Jeseníku U-11 doplnili formou hostování hráči z České Vsi a z Mikulovic. Družstvo obsadilo druhé místo za vítězným Baníkem Ostrava.

Jeseník U-9 jel do Jindřichova v okleštěné sestavě, jelikož se ve stejném termínu konal i závěrečný turnaj okresního přeboru ve Vápenné. Kluci bojovali, snažili se, ale na lepší než poslední osmé místo to nestačilo.

Oba turnaje se hrály systémem „každý s každým“. Ve starší kategorii U-11 skončili za vítězným Baníkem a druhým Jeseníkem na třetím místě kluci z Javorníku.

Výsledky Jeseník U-11: Javorník 1:1, Nový Malín 2:1, Štíty 6:0, Staré Město 10:0, Šumperk 2:2, Baník Ostrava A 4:1, Baník Ostrava B 2:3. Sestava: Sytař, Planý, Žitňanský, Wadel, Lašák, Sláma, Látal.

Výsledky Jeseník U-9: – Šumperk A 2:2, Horní Pomoraví 0:3, Stará Třeboš 0:2, Loučná 0:6, Nový Malín 1:5, Šumperk B 2:4, Baník Ostrava 1:4. Sestava: Hlobil, Bernatík, Gajdoš, Zatloukal, Drochýtek, Halíček.