Ohlednutí za fotbalovým víkendem

MUŽI

Trochu smůla, trochu nespravedlnost, ale především vlastní lehkovážnost přivedla jesenickou „jedničku“ ke zbytečné ztrátě bodů z dobře rozehraného střetnutí v Bohuňovicích. Jeseník vedl 2:0, pak ještě třináct minut před koncem 3:1 a z tohoto pohledu je remíza 3:3 velkým zklamáním. Navíc byl vyloučen brankář Vrána. Všechny tři góly jsme dostali z pokutových kopů.

DOROST

Prohra naší devatenáctky s jedním z nejlepších týmů divize Krnovem není žádnou ostudou. Co se týká předvedené hry, tam už je to podstatně horší. Z jednoho nepovedeného domácího zápasu není třeba dělat závěry a přístup hráčů k utkání, i když nebyl dobrý, je pořád lepší než u některých jejich bývalých spoluhráčů, kteří se na fotbal a tým vykašlali úplně a to v rozehrané sezoně. Poslední věta se týká hlavně mladšího dorostu U-17, kde je situace doslova tristní a velké poděkování a patří všem členům týmu, kteří i za tohoto stavu pokračují, snaží se a chtějí dosáhnout co nejlepších výsledků.

ŽÁCI

Starším žákům U-15 se v Černovíru nepodařilo zastavit špatnou sérii a prohráli, tentokrát trochu nešťastně gólem v úplném závěru 2:3, ovšem jak poznamenal trenér Vladislav Vyvážil, soupeř si výhru více zasloužil. Nejradostnější zprávy v současném FK Jeseník chodí z tábora mladších žáků, kteří výhrou v Černovíru 13:4 definitivně stvrdili celkové prvenství v krajském přeboru. Zcela zaslouženě.

PŘÍPRAVKA

Oba naše týmy starší přípravky v okresním přeboru se střely proti sobě. FK Jeseník A zvítězil nad FK Jeseník B 13:0. Mladší přípravka U-9 měla o víkendu volno.