Rozlosovány okresní soutěže

Včera proběhl v Písečné losovací aktiv Okresního fotbalového svazu Jeseník. Našeho klubu se na okresní scéně týkají pouze soutěže starší a mladší přípravky a okresní pohár mužů.

Do poháru je přihlášeno pět týmů. Jeseník, Česká Ves a Stará Červená Voda postupují přímo do semifinále, Zlaté Hory a Lipová lázně se střetnou v předkole. Právě s vítězem utkání Zlaté Hory – Lipová se utká náš tým v semifinále a hrát budeme na hřišti soupeře, zatímco druhou dvojici vytvoří Stará Červená Voda s Českou Vsí. Případné finále budeme hrát opět venku, jelikož jsme nejvýše postaveným účastníkem poháru. Termíny stanoví sportovně technická komise OFS Jeseník. Vítěz okresního poháru bude znám v průběhu podzimní sezony a na jaře příštího roku bude reprezentovat náš okres v krajském kole.

Své soupeře se dozvěděli také naši benjamínci. V okresním přeboru starší přípravky je přihlášeno třináct týmů: Lipová, Mikulovice, Supíkovice, Zlaté Hory, Javorník, Písečná, Vápenná, Bernartice, Jeseník, Žulová, Řetězárna, Vidnava a Stará Červená Voda.

Okresní přebor mladších přípravek hraje pouze sedm družstev: Jeseník, Zlaté Hory, Velká Kraš, Mikulovice, Řetězárna, Vidnava a Stará Červená Voda. Obě soutěže přípravek odstartují 30. srpna.