Ohlédnutí za víkendem

MUŽI
Třetí utkání – třetí vítězství. Plníme plán. A nadplán je tady trochu neočekávaně dvouciferná norma na domácích zápasech. Mužstvo trenéra Petra Ševčíka si v sobotu poradilo s Maletínem a před derby poslalo do nedaleké České Vsi desetibrankovou navštívenku. Jeseník se usadil v čele I.A třídy a úvod sezony naznačil, že na paty by jim mohl šlapat možná Černovír, který v domácích zápasech dal pět branek Bludovu a teď i Rapotínu.

DOROST
Výjezd do Havířova skončil pro dorostenecké týmy padesátiprocentní úspěšností. Starší U-19 sice výborně rozehráli utkání a získali dvoubrankový a získali dvoubrankový náskok, o který ale přišli a nakonec odjeli poraženi 5:2. Mladší dorost U-17 měl od počátku viditelnou převahu a slabého soupeře deklasoval hladce 6:1.

ŽÁCI
S poloviční úspěšností dopadla o víkendu i naše žákovská družstva, která zahájila krajský přebor. Starší U-15 si vychutnali nováčka z Kozlovic a na cestu domů jim nadělili jedenáct branek. Mladší U-13 ve vyrovnaném utkání neubránili nebezpečné kozlovické brejky a prohráli 2:3.

PŘÍPRAVKA
Starší přípravka vstupuje do sezony okresního přeboru tuto sobotu ve Staré Červené Vodě. Mladší přípravka U-9 otevře sezonu v první školní den domácím utkáním se Zlatými Horami.