Muži remizovali s Bludovem

1.A třída skup. „A“ Ol. KFS –3. kolo

FK JESENÍK  – SK Bludov o.s.  2:2 pol. (2:0) 

Sestava FKJ:

Vrána – Samolej,  Nepožitek, Cundrla, Dlouhý – Vavrač, Macura, Filip, Kysela – Marcinov (76´. Vojtek) , Krohmer (64´.Řezníček)

Po dvou zápasech na hřištích soupeřů se mužstvo FKJ představilo na domácím trávníku. Od úvodních minut se domácí mužstvo pustilo do útočení a hned ve čtvrté minutě zakončuje Vavrač mimo tři tyče hostující branky. V šesté minutě se uvolnil Filip a jeho střela jen těsně přeletěla nad břevnem Zedníkovi branky. Ve 12.min. Vavrač obral Valentu o míč, ale místo přihrávky na volného Marcinova zakončil střelou vedle pravé tyče hostující branky.  Hosté se pozorně bránili a podnikali nebezpečné protiútoky. V 18.min. domácí mužstvo podržel gólman Vrána, který zlikvidoval křížnou střelu hostujícího Němce. Hráči domácího mužstvo za svoji aktivitu byli odměnění ve 21.min, kdy na rohový kop Dlouhého si na zadní tyči naběhl David Macura a hlavou otevřel skóre zápasu. Domácí si stále udržovali mírnou převahu, ale druhé branky se dočkali až  ve 42.min, kdy Macura vysunul Davida Marcinova, který s přehledem poslal míč k levé tyči hostující branky. Ve 44.min. nepřesný rozhodčí zapískal po střetu Vrány s Adamem pokutový kop, který však na pokyn asistenta odvolal. Poločasový stav, tak zůstal 2:0 pro domácí mužstvo.

Vstup do druhého poločasu měli lepší hosté, kteří zlepšili pohyb a začali domácí mužstvo přehrávat.  V 52.min. Vrána opět podržel domácí mužstvo když proti křížné střele vytáhl excelentní zákrok a míč za pomoci břevna vytlačil na rohový kop. Domácí mužstvo mělo několik možnosti pojistit své vedení. Nejdříve se na levé straně uvolnil Kysela, ale jeho střelu Zedník s vypětím všech sil zlikvidoval. Únik Marcinova pádem pod nohy opět zlikvidoval hostující brankař. V 64.min. postupovali Krohmer s Marcinovem sami na hostujícího Valentu, ale místo zakončení se vystavili do postavení mimo hru. V 69.min. se podařilo hostům vstřelil kontaktní branku, kdy se střelou z dvaceti metrů trefil Vývoda. Tato branka hosty povzbudila. Vyrovnat se jím však podařilo rychleji než sami očekávali.  V 71.min. zbytečně v pokutovém území fauluje Dlouhý. Míč si na značku pokutového kopu postavil Dus a střelou k pravé tyči vyrovnal. Domácí mužstvo bylo zaskočeno rychlým vyrovnáním, ale přesto se nadechlo k závěrečnému tlaku. V 83.min. Macura z hranice velkého vápna trefuje jenom střed hostující branky. Hosté se pozorně bránili, ale sami měli velkou příležitost na otočení výsledku, ale střelu Janíčka Vrána vyrazil do břevna a Cundrla uklidil míč do bezpečí. V poslední příležitosti utkání Macura hlavou přestřelil. V utkání rozdílných poločasů se soupeři rozešli s nerozhodným výsledkem.