V sobotu Bohuňovice

Po týdnu se naše mužstvo znovu představí na domácím stadionu. Hraje se od tří hodin, má být hezky, po volbách, udírna nažhavená, tombola zajištěná, pivo, lihoviny i nealko v dostatečných zásobách… A hlavně domácí mužstvo je připravené znovu ukázat parádní útočný fotbal.  Těžko se hledají důvody, proč nejít v sobotu odpoledne na jesenický stadion. Takže se nestyďte a přijďte!

Novinky z tábora FK Jeseník: Tibor Krohmer byl na zbytek podzimu uvolněn do Vidnavy, která hraje I.B třídu. Honzovi Minkovi zápasem s Bohuňovicemi vyprší trest za vyloučení v Leštině a na příští týden do Černovíra již bude připraven. Adam Bříza se uzdravil a může hrát. Patrik Plhák již také naplno trénuje. Petra Glace stále limituje svalové zranění a přípravu vynechává. Tomáše Glace trápí nachlazení. Se začátkem vysokoškolských semestrů trochu poklesla tréninková účast o nepřítomné studenty, na čtvrtečním tréninku měl trenér Ševčík k dispozici deset hráčů.

Naším sobotním soupeřem je Sokol Bohuňovice, nacházející se momentálně na šestém místě tabulky. Poctivě střídají domácí výhry s venkovními prohrami – ze čtyř dosavadních výjezdů nezískali ani bod a na půdu favorizovaného Jeseníku jedou s vědomím, že není co ztratit.

Výsledky vzájemných utkání v minulé sezoně:
1.6.2014: Bohuňovice – Jeseník 3:3
19.10.2013: Jeseník – Bohuňovice 2:1

Střetnutí 10.kola I.A třídy FK Jeseník – Sokol Bohuňovice se hraje v sobotu 11.10. od 15:00 hodin.