V sobotu s Bludovem

První Jeseník hostí poslední Bludov. Tým, který už jedenáct kol drží neporazitelnost a má přepychový náskok v čele tabulky, se utká v sobotu odpoledne s mužstvem, které se naopak z vítězství radovalo v této sezoně pouze jednou. Bludov ve třetím kole zdolal doma Bělkovice 1:0 a v 9.kole opět doma remizoval s Moravským Berounem 1:1. A to je vše, co získal, zbylých devět střetnutí skončilo porážkou. Z venkovních utkání má náš sobotní soupeř tristní bilanci 0 – 0 – 6 a skóre 2:19.

Jeseník se musí stále obejit bez Patrika Plháka, který doléčuje zranění. Chybět bude tentokrát i Lukáš Woitek, který je v zahraničí. Nejasno má trenér Ševčík okolo Daniela Schneidera, který kvůli nemoci neodjel v neděli do Černovíru. Naopak do tréninku se již zapojil Martin Furik a trenér Ševčík počítá s tím, že i on se v sobotu alespoň na pár minut podívá na hřiště. Jesenický kouč zároveň po dnešním tréninku potvrdil, že do branky se tentokrát postaví dvojka Jakub Koukol.

Utkání s Bludovem je posledním domácím vystoupením našeho mužstva v oficiální podzimní části sezony. V plánu jsou ovšem ještě listopadové předehrávky dvou jarních kol a pokud to počasí dovolí, půjdeme v Jeseníku na fotbal ještě jednou,  a to 15.listopadu na Troubelice.

Utkání FK JESENÍK – SK BLUDOV se hraje v sobotu 25.10. od 14:30 hod.