Ohlédnutí za víkendem

MUŽI
Naše mužstvo zvládlo další těžký zápas v Bohuňovicích (vítězství 1:0) a otevírá se nám cesta k absolutnímu bodovému zisku v celé jarní sezoně. Do jejího konce zbývá domácí utkání s o záchranu bojujícím Černovírem, na hřišti posledního Bludova a závěrečná domácí rozlučka s Bělkovicemi, kterým máme co vracet z podzimní sezony. V posledních třech zápasech se navíc jistý vítěz I.A třídy pokusí o sesazení pražských Ďáblic z čela žebříčku o Nejofenzivnější tým výkonnostního fotbalu.

DOROST
Starším dorostencům vůbec nevyšlo vložené středeční kolo, v němž si z domácího hřiště odnesli debakl od Uničova 1:6. V neděli opět před vlastním publikem Jeseník zabral a po bojovném výkonu zvítězil nad Krnovem 3:2.
Mladší dorost hraje dobře a z domácích zápasů s Uničovem a Krnovem si připsal plný bodový zisk po shodných výhrách 2:1. Tento týden mají dorostenci volno.

ŽÁCI
Naše patnáctka vyhrála ve Slavoníně 3:0, ale šanci na celkové prvenství v krajském přeboru nemá ve svých rukou a musí v posledních čtyřech kolech spoléhat na zaváhání vedoucích Čechovic. Druhou podmínkou je zvládnutí všech zbývajících utkání.
Mladší žáci naopak míří za obhajobou krajského prvenství. Výhra ve Slavoníně 3:0 a prohra druhého Zábřehu pomohly Jeseníku navýšit náskok v čele tabulky už na sedm bodů. Tento týden čekají žákovské týmy dva domácí zápasy – ve středu předehrávka se Šternberkem a v sobotu Nové Sady.

PŘÍPRAVKA
Starší přípravka U-11 porazila Mikulovice vysoko 14:3. Mladší přípravka U-9 se na vítězství ve Staré Červené Vodě pořádně nadřela a přivezla těsnou výhru 7:6.