Muž zápasu: Patrik Plhák

Jeseník zvládl dMuz_zapasu_plhakalší utkání krajského přeboru proti Kralicím 4:1. Patrik Plhák na jeden gól přihrál, po faulu na něj se pískala penalta a svůj dobrý výkon nakonec korunoval posledním gólem do soupeřovy sítě. Náš zasloužený Muž zápasu.

Patriku, jak bude znít tvé hodnocení utkání?

Čekali jsme, že soupeř bude hrát otevřenější fotbal, tak jako předtím Ústí. Ale od začátku se snažili spíš bránit a když dali vedoucí gól, tak ještě víc zalezli. Pak jsme do nich museli bušit celý zápas. Na to jsme ale zvyklí z loňské sezony v I.A třídě. Takže jsme to zvládli dobře.

Jak jsi viděl oba penaltové fauly na tebe, přičemž ten první rozhodčí neodpískal?

Dneska jsem se díval na sestřih z utkání a musím říct, že ta první penalta na konci poločasu na videu moc jako faul skutečně nevypadá. Ale přitom to byla z mého pohledu jasnější penalta než ta druhá, kterou rozhodčí odpískal. Při prvním faulu mi tam hráč strčil nohu mezi balon a moji nohu, takže jsem kopl do něho. U druhého faulu jsem zasekl a obránce jak dobíhal, tak mě podebral.

Co říkáš na dosavadní jesenickou bilanci v sezoně?

Nečekal jsem to a jsme všichni rádi, jak se nám daří. Ještě víc jsme spokojeni s tím, že se nám daří hrát pěkný fotbal a pokračujeme v tom, co jsme předváděli v minulé sezoně.

Kdo se tobě líbil v utkání proti Kralicím, čili kdo by mohl být Mužem zápasu?

Já bych to dal Kubovi Karakasidi
sovi. Před týdnem dal gól ve Chválkovicích, který mu neuznali, teď dal krásnou branku z přímáku. Celkově hraje dobře.