Určice – Jeseník 5 : 5

V dalším utkání krajského přeboru naši žáci zavítali do Určic. Kvůli poruše klubového autobusu hosté dorazili se zpožděním. Na hřišti se pak zrodila divoká gólová přestřelka.

Úvod mělo naše mužstvo slušný, bohužel první branku vstřelili domácí. Po inkasované brance naši hráči hru uklidnili a přišly i šance. Jednu z nich ve 13. minutě dokázala využít naše nová posila Marek Kocourek, když po úniku překonal hostujícího brankáře. Poté tempo hry na chvíli upadlo, ale naši žáci dále kontrolovali hru. Ve 28. minutě po přihrávce za obranu se znovu prosadil Marek Kocourek. O tři minuty později se po krásné průnikové přihrávce Honzy Bouchala řítil na branku Karel Tulis a zvyšoval na poločasových 1:3.

Po přestávce se obraz hry změnil. Domácí museli začít útočit a dočkali se vyrovnání dvěma slepenými góly. V 54. minutě Marek Kocourek vystihl nepřesnou rozehrávku a chladnokrevně zakončil. V 64. minutě domácí opět vyrovnali na 4:4, když balon propadl za záda obrany a útočník měl úlohu jednoduchou. O minutu později po zmatcích v obraně domácí otočili vývoj utkání na 5:4. Tři minuty před koncem utkání se po dlouhém nákopu za obranu prosadil už počtvrté Marek Kocourek a vyrovnal na konečných 5:5. Zápas tak skončil zaslouženou remízou.

Sestava: Látka – Orel, Horák, Kmínek, Vajda – Latzel, Dostál, Cundrla, Tulis – Kocourek, Bouchal Střídali: Bartoš, Kašník.

Branky: Kocourek 4, Tulis 1.

Autor: Karel Tulis ml.