Kolektivní výkon

Trenér Petr Ševčík po utkání ve Velkých Losinách dlouho váhal, koho by měl označit za Muže zápasu. Nakonec rozhodl, že mužem zápasu jsou tentokrát všichni, protože nikdo v týmu nevyčníval a zároveň všichni, kdo se do utkání zapojili, odvedli na hřišti maximum. Úspěch ve Velkých Losinách je výsledkem kolektivního výkonu. A proto tentokrát muže zápasu nemáme a proto tentokrát přinášíme krátký rozhovor s trenérem Ševčíkem.

Obligátní dotaz: jak se ti líbilo utkání ve Velkých Losinách?

Vyhráli jsme, takže líbilo. A za celé mužstvo bych rád poděkoval našim divákům, DSC_0140kteří nás přijeli podpořit. Byli vynikající.

Co říkáš na předvedenou hru?

Byl to spíš boj, než nějaký pohledný fotbal. Ale hrálo se ve velkém nasazení a naplno. Byli jsme hladovější po úspěchu a víc jsme chtěli vyhrát.

Překvapilo tě, že se Velké Losiny za nepříznivého stavu nedostaly do souvislejšího náporu?

Měl jsem pocit, že jsme na tom byli lépe fyzicky. Oni v druhém poločase měli takové pětiminutovky, kdy se zdálo, že by nás mohli dostat pod tlak, ale pak neměli dost sil, aby tu převahu udrželi. Naši hráči dobře napadali, byli agresivní a nedovolili jsme jim kombinovat.

S jakými úkoly šel na hřiště jeden z hrdinů závěru utkání Václav Keltner?

Čekali jsme, že domácí budou v závěru nakopávat balony a Vaška jsem tam posílal právě kvůli hlavičkovým soubojům. Že dal gól je taková hezká a nečekaná třešnička na dortu. Říká se, že když nevíš co s balonem, tak vystřel. Vyšlo mu to nádherně.