Nové Sady – Jeseník 2 : 7

FOTOGALERIE

V neděli nás čekalo další kolo krajského přeboru starších žáků na půdě Nových Sadů. S absencí Patrika Kmínka a Petra Sekaniny jsme se dokázali vypořádat a roli favorita utkání jsme potvrdili.

V úvodu utkání jsme na hřišti jasně dominovali a začali jsme si vytvářet gólové příležitosti. Naši první branku vstřelil v 19. minutě Marek Kocourek. Tentýž hráč o chvíli později přidal další dva přesné zásahy. Náš čtvrtý gól vstřelil Jiří Horák, který se ve 30. minutě trefil hlavou. Do přestávky opět skóroval Marek Kocourek a upravil tak skóre na poločasových 0:5.

V druhém poločase vstřelil Kocourek ještě další dva góly. Většina času druhého dějství se odehrávala převážně na naší polovině a gólu se dočkal i soupeř, když proměnil pokutový kop a po špatné rozehrávce našeho brankáře Bašného se domácí radovali podruhé. Na konci zápasu tak na ukazateli skóre svítil stav 7:2 z našeho pohledu.

Další utkání sehrajeme ve vloženém kole ve středu na půdě posledního Lipníku nad Bečvou a podzimní část sezóny pak uzavřeme doma v neděli proti silnému Černovíru.

FOTOGALERIE

Sestava: Bašný – Orel, Horák, Látka, Tulis – Krézek, Dostál, Cundrla, Dostál, Sytař – Kocourek, Bouchal. Střídali: Latzel, Pospíšil, Bartoš, Kašník. Branky: Kocourek 6, Horák 1