Ohlédnutí za víkendem

Jesenický fotbal zažil úspěšný víkend, když pouze přípravka U-10 nebodovala, ale zrovna u této kategorie jsou výsledky to poslední, jak ukazuje trend poslední doby a rozhodnutí FAČR o nezveřejňování výsledků a tabulek u benjamínků.

MUŽI

Předposlední podzimní kolo nám přichystalo radostné nedělní odpoledne v Dolanech. Čekali jsme bojovně naladěný domácí tým odhodlaný obrat favorita o bosy, ale vítr z plachet mu sebrala první dvacetiminutovka. V ní se Jeseník třikrát střelecky prosadil a nakonec pohodlně dospěl k vysoké výhře 5:0. Ta zároveň znamená návrat do čela tabulky.

DOROST

Radostný víkend zažili také jeseničtí dorostenci, kteří si poradili s Viktorií Přerov. Starší dorost vyhrál 2:1, mladší 1:0. Ve středeční státní svátek přijel do Jeseníku druhý přerovský klub KMK Zubr Přerov a utkání starší kategorie skončilo remízou 1:1. To mladší dorostenci si proti Zubrům notně vylepšili skóre po vítězství 7:0

ŽÁCI

Nedělní výjezd do olomoucké čtvrti Nové Sady dopadl dobře. Starší žáci rozhodli o třech bodech už do přestávky a vyhráli 7:2, naši mladší žáci si z Nových Sadů odvezli rovněž vítězství 3:2. Ve středu pak čekala naše žáky předehrávka v dalekém Lipníku nad Bečvou. Starší žáci proti poslednímu týmu krajské tabulky vyhráli hladce 8:1, mladší uspěli 6:1.

PŘÍPRAVKA

Oba týmy starší přípravky o víkendu zakončily podzimní část sezony. Jejich sportovní výsledky již nebudou v této rubrice komentovány.