Jeseník – Černovír 2 : 2

V posledním kole podzimní části krajského přeboru k nám zavítal silný soupeř z Černovíra, kterému patřilo druhé místo tabulky a očekával se velmi těžký zápas.

FOTOGALERIE

Na začátku utkání jsme se dostávali pod tlak a nedařila se nám kombinace. První šance si vytvořil soupeř, ale buď je zklamalo zakončení, nebo je zlikvidoval spolehlivý gólman Bašný. Hosty jsme zlobili především z protiútoků nebo dlouhými nákopy za obranu. První branka padla ve 30. minutě z našeho bleskového protiútoku, když Tulis hlavou prodloužil míč Kocourkovi do běhu, náš útočník utekl po levé lajně a z úhlu vyslal na branku přízemní střelu, kterou brankář soupeře vyrazil pouze před sebe. Dobíhající Látka byl u míče včas a snadno doklepl do prázdné branky. O dvě minuty později po nedorozumění v naší obraně hosté vyrovnali. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1

Začátek druhé půle se nám povedl skvěle, když jsme soupeře zamkli na jejich polovině a začali si vytvářet šance. Ve 48. minutě Kmínek krásně vysunul Kocourka a ten byl v zakončení přesný. V dalších minutách převzal iniciativu Černovír a hrozil z mnoha standardních situací. Po jedné z nich míč propadl za záda naší obrany a hosté vyrovnali na konečných 2:2 Oba týmy ve zbytku utkání hrály na vítězství, ale zrodila se spravedlivá remíza.

Podzimní část soutěže jsme skončili na pátém místě se ztrátou jedenácti bodů na vedoucí Čechovice.

FOTOGALERIE

Sestava: Bašný – Orel, Kmínek, Cekuras, Sekanina – Horák, Dostál, Cundrla, Tulis – Bouchal, Kocourek. Střídal: Látka. Branky: Látka, Kocourek.