Remíza s Chrudimí

Po středečním vítězství nad Hodonínem se jeseničtí starší žáci představili na domácím stadionu proti dalšímu soupeři ze žákovské ligy. Utkání skončilo remízou 3:3

Někteří jeseničtí hráči měli v nohách již dopolední utkání, v němž doplňovali sestavu mladších dorostenců. Jedním z nich byl Tomáš Cundrla, který ale hned v 5.minutě naskočil na rohový kop Žigy a hlavou otevřel skóre. Ve 20.minutě stejný hráč střelou z hranice šestnáctky zvýšil na dvoubrankový náskok pro Jeseník. Hosté, většinou hráči ročníku 2002, zůstali svým herním projevem za očekáváním a očekávaný výkonnostní rozdíl mezi ligovou Chrudimí a účastníkem krajského přeboru se jaksi nekonal. Kvůli nejrůznějším zraněním a nemocem navíc sestavu domácích museli doplnit mladší žáci a trenér Petr Bašný měl na střídání jen jednoho hráče.

Na začátku druhého poločasu naskočili do chrudimské sestavy čerství hráči a během jediné minuty potrestali zmatky v jesenické obraně. Nerozhodný stav trval jen pět minut, když na soupeřově polovině utekl obráncům Honza Bouchal a poslal míč přesně k tyči – 3:2. Poslední slovo ale měli hosté, když jen pár vteřin před koncem utkání vyrovnali na konečných 3:3.

FOTOGALERIE ZDE

Sestava: Bašný – Vajda, Tulis, Horák, Sekanina – Dostál, Žiga, Cundrla, Bouchal – Buček, Bartoš. Střídal: Sedlák.