Novinky v FK Jeseník

Minulý týden absolvovaly naše žákovské týmy pětidenní herní soustředění v Ústí nad Orlicí. Intenzivní tréninková příprava byla proložena přátelskými zápasy: starší žáci kategorie U-15 podlehli Letohradu 3:9 a zdolali Moravskou Třebovou 4:2. Mladší žáci U-13 Letohrad porazil 7:4 a s Moravskou Třebovou pro změnu prohráli 2:4. Oba naše žákovské celky čeká už tuto sobotu úvodní jarní mistrovská utkání v Konici.

FK Jeseník uvolnil na hostování do SK Řetězárna Česká Ves Daniela Schneidera, Martina Chromka, Jakuba Řezníčka a Karla Bajzu. Ve všech případech se jedná o hostování do konce této sezony. Dan Schneider se vrací do České Vsi po dvou letech, Martin Chromek a Karel Bajza zde hráli již na podzim a jedná se o prodloužení hostování na celou sezonu. Jakub Řezníček naposledy hrál za Slavii Píšť I.B třídu na Ostravsku.

Stejně jako v podzimní sezoně budou i na jaře pokračovat někteří jeseničtí hráči ve střídavých startech v Šumperku, kde mají možnost hrát nejvyšší žákovskou ligu. Konkrétně jsou to Daniel Krézek (roč.2003), Matěj Sytař (2003), Jan Vajda (2004) a Matěj Zelinka (2004).