Novinky v FK Jeseník

Dnes se v jesenickém fotbalovém areálu konalo okresní kolo McDonald´s cupu. V kategorii mladší /1. – 3. třída/ zvítězila Základní škola Mikulovice, kategorii starší /4. – 5. třída/ ovládli kluci ze ZŠ Javorník. Vítězné školní týmy budou reprezentovat okres Jeseník v krajském kole v Olomouci.

V měsíci květnu se chystají na jesenickém stadionu další akce: například 12. května to bude jeden ze semifinálových turnajů O Pohár Josefa Masopusta, což je celostátní soutěž pro středoškolské týmy. 24. května pak pořádá jesenický klub Nábor nových hráčů v rámci projektu FAČR „Můj první gól“.

Před pár týdny uspořádal FK Jeseník společenské setkání bývalých hráčů nad 60 let. Přátelské posezení ve fotbalové klubovně pod velkou tribunou se setkalo s pozitivním ohlasem a vedení klubu se rozhodlo připravit tuto akci také pro generaci našich bývalých hráčů, kteří dnes spadají do kategorie 50 – 60 let. Termín této společenské akce bude upřesněn, ale měla by proběhnout ještě během jarní sezony.

Po skončení probíhající jarní sezony ukončí svoji činnost nájemce udírny na jesenickém stadionu Tomáš Štefl. Fotbalový klub nabízí provoz udírny po dobu domácích zápasů mužů jinému nájemci. Případní zájemci mohou kontaktovat sekretáře klubu, tel. 731 522 326.

Poděkování z Určic:
„V září 2015 se žákovským týmům Jeseníku na cestě k nám pokazil autobus. Zavolali a naši rodiče si pro soupeře k Olomouci dojeli. Pro nás tato událost upadla v zapomnění.V sobotu jsme hráli v Jeseníku my. Funkcionáři Jeseníku nás přivítali a pro všechny naše hráče, trenéry a doprovázející rodiče měli nachystanou vydatnou svačinu,sladkosti a nápoje… a poděkovali nám. Vůbec atmosféra v jesenickém sportovním areálu byla velmi přátelská a příjemná. Takže pro změnu děkujeme my…“
Milan Sosík, TJ Sokol Určice