Jeseník – Nové Sady 7:2

Ve 27. kole krajského přeboru starších žáků jsme na domácí půdě přivítali Nové Sady, které se nachází až na chvostu tabulky. Kompletní sestavu jsme doplnili mladšími žáky Sytařem, Zelinkou a Krézkem, kterým za pomoc děkujeme.

FOTOGALERIE

Úvod zápasu se nám poměrně vydařil a do vedení jsme šli už v 5. minutě po gólu Kocourka, kterému přihrával Cundrla. Poté jsme trošku polevili a hostům se podařilo vyrovnat, když Tulis nešťastně vstřelil vlastní branku, ale alespoň pobavil diváky na tribuně. Ve 13. minutě jsme šli opět do vedení po krásné kombinaci, na jejímž konci byl Kocourek a asistenci si podruhé připsal Cundrla. Od té doby jsme měli zápas pevně pod kontrolou, ale další branka přišla až ve 25. minutě, když Kocourek zkompletoval hattrick po sólové akci. Do poločasu už žádné góly nepadly a do kabin se tak šlo za stavu 3:1 z našeho pohledu.

Na začátku druhé půle jsme měli hru pevně pod kontrolou a přidali další zásahy: na 4:1 zvyšoval ve 43. minutě Horák, kterému přichystal míč Kocourek před prázdnou bránu. O devět minut později vstřelil naši pátou branku Kocourek po Kmínkově přihrávce. V 63. minutě se prosadil Kmínek po skvělé akci Zelinky s Kocourkem. Náš sedmý gól vstřelil Kocourek po krásné střele ze střední vzdálenosti. V poslední minutě ještě soupeř snížil na konečných 7:2.

Do tabulky jsme si tak připsali povinné tři body po ne zcela přesvědčivém výkonu. Naši vítěznou sérii budeme chtít prodloužit ve středečním vloženém kole proti Želatovicím, které jsou na 13. místě, jen jednu příčku před našim sobotním soupeřem.

FOTOGALERIE

Sestava: Bašný – Dostál, Kmínek, Tulis, Sekanina – Krézek, Horák, Cundrla, Sytař – Bouchal, Kocourek. Střídali: Marek, Zelinka. Střelci: Kocourek 5, Horák, Kmínek. Diváci: 68.