Zítra pohár se Šumperkem

Dva týdny před začátkem nové sezony přijíždí do Jeseníku jeden z příštích divizních soupeřů našeho mužstva FK Šumperk. Utkání předkola Mol cupu se hraje v neděli od 17 hodin.Utkání Jeseník – Šumperk je pro oba trenéry vítaným testem v probíhajícím přípravném období, zároveň jde ale prestižní postup do hlavní soutěže domácího poháru. Vítěz se o týden později střetne v prvním kole s třetiligovou Mohelnicí.

Jeseník hrál se Šumperkem naposledy před dvěma lety a rovněž se jednalo o pohárové předkolo. Na domácím hřišti tehdy naše mužstvo vedlo v poločase gólem Keltnera, po změně stran se ovšem projevila šumperská kvalita a hosté zvítězili 3:1.

V zítřejším utkání bude domácímu trenérovi Petrovi Ševčíkovi scházet Kuba Karakasidis a také brankářská jednička Jan Pastucha – oba jsou na letní dovolené. Mezi tyče by se měl postavit Michael Vrána, který odchytal na jaře všechna pohárová utkání v krajském poháru. Z nedělního zápasu je omluven také Martin Hanzlík, který se dnes žení.

Speciální bude utkání zejména pro Lukáše Woitka a Broňu Mlynáře, kteří před pár lety odehráli v šumperském dresu dvě divizní sezony. V Šumperku krátce působil ještě jako dorostenec také David Macura.

Oba týmy se už za měsíc utkání v Jeseníku znovu, tentokrát v rámci třetího kola divize.

Utkání předkola Mol cupu FK JESENÍK – FK ŠUMPERK se hraje v neděli 24.7.2016 od 17:00 hodin.