Jeseník – Němčice n.H. 1:2

Smolný zápas v krajském přeboru. Po rychlém vedení jsme stejně rychle o náskok přišli. Přes zlepšenou hru v druhém poločase jsme bohužel na bodový zisk tentokrát nedosáhli. Utkání navíc nedohrál zraněný kapitán Tulis.

FOTOGALERIE

Zápas jsme začali dobře a v 6.minutě nás do vedení dostal Samuel Planý, který dopravil míč do prázdné branky po centru Martina Korytáře. Hosté z rychlé branky otřepali, v 19.minutě vyrovnali a ve 21. minutě šli do vedení po naší vlastní brance. V první půli nás postihla ještě jedna nepříjemnost, kdy po srážce Karla Tulise a Jakuba Sroky došlo ke zranění prvně jmenovaného, který musel na ošetření do nemocnice a zápas nedohrál.

Druhý poločas jsme byli aktivnější a bojovnější, ale vyrovnat se nám nepodařilo.

Hodnocení trenéra: Hráči si zaslouží pochvalu za bojovný kolektivní výkon, makali do poslední minuty. Chyběla nám sice fotbalovost, ale i tak jsem spokojený. Kluci to prostě poctivě odmakali a věřím, že když se mužstvo více sehraje, bude to ještě lepší.

FOTOGALERIE

Branka: Planý.

Sestava: Vajda – Sedlák, Tulis, Sroka, Kmínek – Bartoš, Korytář, Plšek, Latzel – Bouchal, Planý. Střídali: Malysa, Dostál, Polčák.

Autor článku: Jan Malysa, trenér