Ohlédnutí za víkendem

V uplynulém víkendu se naše „jednička“ radovala z remízového bodu získaného vyrovnávacím gólem v poslední minutě do sítě vedoucí týmu divize. 

Jeseník se díky remíze s Valašským Meziříčím nepatrně posunul na desáté místo vyrovnané divizní tabulky. Tento víkend jedou svěřenci trenéra Ševčíka na hřiště čtvrtých Hranic.

Právě v Hranicích se minulý víkend představili naši dorostenci a vraceli se domů s prázdnou. Starší dorost podruhé v řadě prohrál a klesl na třetí místo. Mladší dorost je po vysoké porážce nadále předposlední.

Naopak naplno zabodovaly naše žákovské týmy na domácím hřišti proti Čechovicím, navíc v obou případech Jeseník udržel čisté konto. Starší žáci počtvrté v řadě vyhráli a jsou šestí, mladší žáci (na snímku) suverénně vedou krajský přebor.

Starší přípravka minulý pátek absolvovala v Přerově turnaj Ondrášovka cup, na kterém skončila devátá. V pondělí pak sehrála osmé utkání sezony a zaznamenala další dvouciferné vítězství. Zároveň Jeseník U-11 už stihl v tomto soutěžním ročníku pokořit hranici stovky vstřelených branek. Mladší přípravka v posledním podzimním dvojutkání v České Vsi porazila Zlaté Hory a těsně podlehla Mikulovicím. Tým U-9 přezimuje na druhém místě právě za mikulovickými benjamínky.

MUŽI – divize
Jeseník – Valašské Meziříčí 1 : 1
(0:1)
Branka: 
Karakasidis
Sestava: J. Pastucha – M. Furik, D. Macura, V. Keltner, J. Vavrač – P. Kysela, J. Minka, J. Karakasidis, L. Woitek – P. Navrátil (83. V. Novák), A. Bříza (71. M. Hanzlík). Trenér: Ševčík.

STARŠÍ DOROST U19 – divize
Hranice – Jeseník 2 : 0
(2:0)
Sestava: 
Pastucha – Nečesal, Janíček, Cekuras, Formánek – Planý, Bartošek, Mráz, Gnida – Prachař, Táborský. Střídal: Žemba. Trenér: Vyvážil.

MLADŠÍ DOROST U17 – divize
Hranice – Jeseník 7 : 1
(4:0)
Branka:
Kmínek.
Sestava: 
Bašný – Vícha, Kmínek, Balčirák, Sekanina – Daniel, Bráblík, Dostál, Horák, Marek – Kozub. Střídali: Krézek, Křupka. Trenér: Bašný.

STARŠÍ ŽÁCI U15 – krajský přebor
Jeseník – Čechovice 6 : 0
(1:0)
Branky: 
Tulis 3, Latzel 2, A. Pudil.
Sestava: Vajda – Dostál, Sroka, Sekanina, Kmínek – Tulis, Švajda, Plšek, Kopecký – Latzel, Planý. Střídali: Kubánek, Sedlák, Bartoš, M a A Pudilovi. Trenér: Malysa.

MLADŠÍ ŽÁCI U13 – krajský přebor
Jeseník – Čechovice 7 : 0
(2:0)
Branky: Pudil M. 4, Sroka 2, Pudil A.
Sestava: Vajda – Bár, Formánek, Glac, Hlobil, Ondrejkovič, Pudil A., Pudil M., Špelda, Sroka, Valíček, Kubánek, Černoch, Polčák, Bartoš, Planý, Šimčík, Novák. Trenér: Salva.

STARŠÍ PŘÍPRAVKA U11 – okresní přebor
Jeseník – Bělá p.Pr. 14 : 3 (9:1)

Branky: Černý 2, Zelinka 2, Galík 2, Anchundia 2, Machů, Planý, Žitňanský, Marinka, Plšek, Oříšek.
Sestava: Oříšek – Plšek, Černý, Zelinka, Marinka, Žitňanský, Planý, Sytař, Machů, Galík, Kasal, Steiger, Anchundia. Trenér: Marcinov.

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA U9 – okresní přebor
Jeseník – Zlaté Hory 7 : 1 (5:1)

Branky: Gajdoš 4, Zatloukal. Halíček, Bernatík.
Jeseník – Mikulovice 6 : 7 (1:5)
Branky: Gajdoš 3, Sedláček, Pleva, Bernatík.
Sestava: Pleva – Juhaňák, Čagánek, Drochýtek, Sedláček, Zatloukal, Hlobil, Halíček, Plachetka D., Kanalik, Gajdoš, Sedláček, Bernatík, Plachetka R., Kubín. Trenér: Salva.