Jeseník – Konice 3 : 1

V posledním utkání podzimu jsme na domácí půdě přivítali soupeře z Konice. Před zápasem jsme byli favoritem a počítalo se, že získáme tři body.

FOTOGALERIE

Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně a vytvořili si brankové příležitosti. Tulisovu střelu kolem brankáře vykopl obránce z brankové čáry. Ve 4. minutě rozehrál Marek roh, který propadl přes hradbu těl až do sítě – 1:0. O dalších pět minut později poslal Kopecký skvělou přihrávkou Tulise do samostatného úniku a náš útočník zakončil přesně k tyči. V první půli jsme si vytvořili ještě mnoho příležitostí ke skórování, ale žádný gól jsme nepřidali. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem přidat další branky a pojistit vítězství. Navýšit náskok se podařilo ve 42. minutě, když Planý přesně našel volného Tulise, který se ocitl sám před bránou a se zakončením neměl problém. V 50. minutě snížili hosté na 3:1, ale to bylo tak vše, co v zápase předvedli. Naši další šanci měl Kopecký, který však zblízka trefil pouze brankáře a ten ještě chytil Tulisovu dorážku v posledních minutách. Zápas tak skončil výsledkem 3:1. Do tabulky jsme si připsali plný bodový zisk z utkání a první část sezóny zakončíme nejhůře na sedmém místě.

Hodnocení trenéra Malysy: „Poslední podzimní zápas jsme zvládli a to mě těší. Od začátku jsme byli lepší v důrazu, kombinaci a jenom díky tomu, že jsme nevyužili spousty šancí, skončilo utkání jenom 3:1. Soupeře jsme prakticky nepustili do žádných příležitostí a zápas jsme měli pod kontrolou. Děkuji klukům za dnešní výkon i za celou podzimní část, kdy jsme až na výpadek s Černovírem nezklamali.“

Jarní část bychom měli otevřít 19.3.2017 zápasem v Želatovicích.

FOTOGALERIE

Sestava: Vajda – Švajda, Sroka, Sekanina, Kmínek – Bouchal, Marek, Kopecký, Latzel – Tulis, Planý. Střídali: Sedlák, Plšek, Bartoš, Malysa: Branky: Tulis 2, Marek 1.