V neděli do Kozlovic

Náhlé sněhové přívaly ovlivnily i přípravu našeho mužstva na další divizní dostaveníčko v Kozlovicích. Po dvou vysokých porážkách už bychom nutně potřebovali nějaký ten bodík.

„I když jsme doma proti Novému Jičínu prohráli s lepším mančaftem, přístup některých hráčů se mi nelíbil a v tomto duchu jsme i mluvili s mužstvem. Všichni víme, o co se hraje,“ uvedl trenér Petr Ševčík. V neděli v Kozlovicích mu bude scházet Vladimír Novák, který má svalové zranění. Ze stejného důvodu je dlouhodobě mimo Pavel Kysela. A otazník visí nad startem Honzy Vavrače. Lukáš Woitek netrénoval kvůli nachlazení, ale v Kozlovicích určitě nastoupí. Tréninkovou přípravu tohoto týdne ovšem ovlivnilo husté sněžení. „V úterý byl kondiční trénink za špatného počasí, ve čtvrtek a v pátek už jsme měli hřiště nachystané a trénovalo se s balonem,“ dodal trenér Ševčík.

Stadion na přerovské periferii v Kozlovicích rozhodně není nedobytnou tvrzí, vyhrát se zde na podzim podařilo Rýmařovu, Pusté Polomi, Havířovu i Frýdlantu a naposledy před dvěma týdny si z Kozlovic odvážel lídr divizní tabulky Valmez vysokou výhru 5:0. Naše bilance z venkovních zápasů je ovšem poněkud k pláči, takže favoritem nedělního utkání jsou určitě domácí. Nezbývá než věřit, že zrovna v Kozlovicích se podaří Jeseníku zlomit nelichotivou výjezdovou vizitku.

Podzimní vzájemné utkání:
Jeseník – Kozlovice 2:1

Jarní bilance Kozlovic:
Rýmařov – Kozlovice 2 : 2
Kozlovice – Přerov 2 : 0
Petrovice – Kozlovice 2 : 0
Kozlovice – Val. Meziříčí 0 : 5
Hranice – Kozlovice 0 : 1

Jarní bilance Jeseníku:
Jeseník – Opava B 2 : 1
Šumperk – Jeseník 3 : 1
Jeseník – D.Benešov 3 : 0
Frýdlant – Jeseník 6 : 1
Jeseník – Nový Jičín 1 : 4

Utkání FK KOZLOVICE – FK JESENÍK se hraje v neděli 23. 4. 2017 od 16:00 hod.