Zítra v Uničově

Jesenické mužstvo se intenzivně připravuje na novou sezonu. Tento týden trénovali svěřenci Josefa Zbýňovce ve čtyřech dnech, s výjimkou pátku, kdy se v Jeseníku hrálo přípravné utkání dorostu s Písečnou. V sobotu čeká náš tým herní test v Uničově.

Třetiligový Uničov přivítá divizní Jeseník v sobotu 29.7. od 11 hodin. Jeseničtí mají za sebou pouze dvě pohárová utkání (s Rýmařovem 2:2, s Opavou 2:4) a přípravu v Písečné (vítězství 9:1). Další plánované přátelské zápasy s Rapotínem a Zábřehem byly zrušeny, a to v obou případech kvůli odvolání ze strany našich soupeřů (nedostatek hráčů). Po sobotním utkání v Uničově čeká jesenické hráče ještě duel s Českou Vsí (čtvrtek 3.8.) a za týden už jdeme do ostrého divizního startu v Hranicích.

FK Mohelnice potvrdila zájem o Lukáše Woitka a Petra Navrátila. Detaily přestupu se budou řešit v nejbližších dnech. Současný kádr pravděpodobně opustí také obránce Vladimír Novák, který projevil zájem o přestup do polského Paczkowa. Z končících dorostenců ročníku 1998, kteří se zapojili do přípravy A-mužstva, je na odchodu z klubu Adam Gnida, o jehož služby má zájem nováček I.B třídy Mikulovice.

Důležitou změnou v nové sezoně bude hrací čas domácích utkání. Ty jsou přesunuty z dosavadního sobotního podvečera na neděli v 10:15. Hlavním důvodem je sladění s programem futsalové ligy, v níž působí několik našich hráčů a převážná většina futsalových zápasů se bude hrát v pátek večer.

Kompletní rozpis programu podzimní sezony všech našich mužstev naleznete v nejbližších dnech na klubovém webu.