Co je nového

Volební valná hromada, která se v červenci neuskutečnila kvůli nedostatečného počtu přítomných členů, bude opakována v termínu pátek 25. srpna v 19:30 v klubovně pod tribunou.

Adam Bříza, vyloučený za nesportovní chování v prvním divizním kole v Hranicích na Moravě, byl potrestán distancem na dva soutěžní zápasy. Bude chybět ve středečním utkání druhého kola doma s Bohumínem a poté může klub žádat o podmínečné prominutí zbytku trestu.

Zítra (v sobotu 12.8.) startuje moravskoslezská divize dorostu, která po reorganizaci soutěží notně zvýšila svoji kvalitu. Jeseník v divizi zůstal díky vynikajícímu druhému místu v loňské sezoně. Obě mužstva dorostu zatím vede jako hlavní trenér Vladislav Vyvážil, na příchodu druhého trenéra se pracuje. Do jesenického klubu se vrátili dva naši někdejší hráči: Jan Zrník (ročník 2001), který poslední tři sezony hrál za ligový Prostějov, a také Tomáš Cundrla (ročník 2002), který má za sebou dvě žákovské ligové štace v Mladé Boleslavi a v Šumperku. Dorostenci v prvním kole přivítají na našem stadionu Kroměříž B, hraje se v sobotu 12.8. od 10:15 a 12:30.

Žáci odehráli přípravné zápasy v Rýmařově: Naši starší žáci zvítězili 7:3, mladší žáci prohráli 9:10. Podrobnosti o obou utkáních přineseme později.

Minulý týden byl potvrzen přestup Petra Navrátila a Lukáše Woitka do třetiligové Mohelnice. Součástí dohody klubů je možnost návratu obou hráčů zpět do Jeseníku po podzimní sezoně. Bohužel hned v prvním utkání v MSFL uplynulý víkend si Petr Navrátil poranil koleno už ve druhé minutě a bude několik týdnů mimo hru. Lukáš Woitek odehrál celé utkání. Mohelnice prohrála doma s Petřkovicemi 0:1.