V neděli do Brumova

V sedmém divizním kole čeká na naše mužstvo dlouhá cesta na česko-slovenské pomezí. Brumov je dalším novým soupeřem, ovšem nikoliv nováčkem. V minulé sezoně hrál v jiné divizní skupině.

Jeseník si v minulém kole připsal tři body po výhře nad Novými Sady. Byl to důležitý úspěch před sérií těžkých zápasů, které naše mužstvo nyní čekají. Zdá se, že trenérská dvojice Zbýňovec – Karakasidis bude ctít pravidlo, že vítězná sestava se nemění, a tak na brumovský trávník by měla vyběhnout stejná základní jedenáctka. „Ale uvidíme, v jakém stavu se nám v pátek vrátí futsalisti. Chceme herně navázat na první poločas utkání s Novými Sady. Soupeř v posledních kolech prohrával a je v podobné situaci, v jaké jsme byli my před týdnem. Uvidíme, co nás tam čeká a taky co s námi udělá dlouhá cesta s odjezdem v 5:30 ráno,“ říká Josef Zbýňovec. Ten bude mít k dispozici kompletní kádr, už i s navrátilcem Adamem Břízou a lavičku by tentokrát neměl posílit nikdo z dorosteneckého kádru. Navíc osmnáctiletý Josef Prachař, který si už připsal několik divizních minut, dostal třízápasový trest za vyloučení v dorostenecké divizi.

FC Elseremo Brumov má ve své kronice tři sezony v moravskoslezské lize a vyslalo do fotbalového světa několik úspěšných odchovanců, na čele s Tomášem Řepkou. Od roku 2007 hrál Brumov divizi E, v loňské sezoně byl ale přeřazen do „déčka“, což je důvod toho, že se s tímto tradičním divizním účastníkem potkáváme nyní poprvé. Brumovští měli výborný start do sezony, ale pak si připsali debakly v Nových Sadech i doma s Havířovem. Naposledy minulý týden prohráli na hřišti rozjetého Ústí.

Utkání FC ELSEREMO BRUMOV – FK JESENÍK se hraje v neděli 17. 9. 2017 od 10:15

Podzimní bilance FC Elseremo Brumov:
Petrovice – Brumov 0 : 4
Brumov – Šternberk 2 : 0
Nové Sady – Brumov 4 : 0
Frýdlant – Brumov 0 : 1
Brumov – Havířov 1 : 5
Ústí – Brumov 2 : 0

Podzimní bilance FK Jeseník:
Hranice – Jeseník 1 : 1
Jeseník – Bohumín 4 : 1
Vsetín – Jeseník 2 : 0
Jeseník – Petrovice 0 : 2
Šternberk – Jeseník 1 : 0
Jeseník – Nové Sady 4 : 2