Nové Sady – Jeseník 1 : 2

Krajský přebor mladší žáci U-13:
FK Nové Sady – FK JESENÍK 1 : 2 (0:0)
Branky: Pudil Miloš, Pudil Adam

Komentář trenéra Jana Malysy: V Nových Sadech nás čekalo velmi těžké utkání, domácí doposud neztratili ani bod a my jsme chtěli tuto jejich vítěznou šňůru překazit a naopak připsat si desátou výhru v řadě.


Od prvních minut bylo jasné, že to bude boj. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale ani my ani domácí jsme branku nevstřelili. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, obě mužstva se snažila vstřelit první branku, což se nakonec ve 42. min. podařilo domácím, kdy po rohu prostřelili našeho brankáře. Hned vzápětí (43.min.) vyrovnal výborně hrající Miloš Pudil. Naše touha po vítězství byla korunována v 58. minutě, kdy po krásném průniku taktéž výborně hrajícího Adama Pudila, který obešel, ač okopáván, tři hráče i brankáře domácích a zavěsil do prázdné branky. Výhru jsme si do konce utkání podrželi a po velice dobrém bojovném výkonu celého mužstva i zasloužili.

Sestava: Zdražil – Glac, Sroka, Ondrejkovič – Pudil A., Pudil M., Polčák – Špelda. Střídali: Formánek, Hlobil, Bár, Moravec.