V sobotu do Nových Sadů

Na jižním předměstí Olomouce se pokusíme o první jarní vítězství. Sobota 14. 4. od 15:30 v Nových Sadech!

Loni na jaře se v Nových Sadech zrodilo rozhodující vítězství jesenického mužstva 3:2, které znamenalo definitivní potvrzení záchrany divizního nováčka a otevřelo cestu ke konečnému šestému místu. Úspěšnou misi tehdy vedl trenér Petr Ševčík, který se po deseti měsících vrátil na jesenickou lavičku. Vystřídal na ní odvolaného Josefa Zbýňovce. Petr Ševčík souhlasil s dočasným převzetím mužstva do konce sezony.

Jeseník má za sebou neúspěšný jarní start, který vyvrcholil domácím debaklem se Šternberkem. Jediný získaný bod ze tří úvodních kol nás řadí mezi kandidáty sestupu. Mužstvo si ale nic takového nepřipouští a v kabině tento týden panuje bojovná nálada plná odhodlání. Komplikací je stále nedoléčené zranění Jakuba Řezníčka a především distanc šéfa obrany Davida Macury, který od disciplinárky dostal jednozápasový trest za vyloučení v posledním utkání se Šternberkem. K dispozici už bude špílmachr Jan Minka.

Nové Sady mají na jaře vyrovnanou bilanci: přivezly tři body z Brumova, prohrály doma s ambiciozním Havířovem a před týdnem je povzbudila remíza na hřišti vedoucího Ústí.

Bude mít výměna trenéra v Jeseníku pozitivní dopad na mužstvo?

Utkání FK NOVÉ SADY – FK JESENÍK se hraje v sobotu 14.4. od 15:30.