Trenérské změny u mládeže

FK Jeseník oznamuje změny na trenérských pozicích u našich mládežnických týmů. Jan Malysa přebírá nejmladší přípravku U-9 a Vladislav Vyvážil bude působit u mužstva starších žáků U-15.

Sekretář klubu a dosavadní trenér žákovských kategorií Jan Malysa byl jmenován do funkce Grassroots trenér mládeže (GTM) pro okres Jeseník a od září tak bude pracovat na částečný úvazek pro Fotbalovou asociaci ČR. „Po podepsání smlouvy s FAČR jako  Grassroots trenér mládeže OFS Jeseník můžu působit maximálně u týmu U-13 nebo u přípravek. Jelikož jednou z náplní mé práce bude spolupráce s trenéry přípravek, sledování hráčů přípravek z celého našeho regionu a organizování turnajů,  rozhodl jsem se pro odchod od týmu U-15 a přebírám jako hlavní trenér kategorii U-9. Mými asistenty budou Jan Doupovec a Matěj Planý. Jako asistent trenéra budu dále vypomáhat u kategorie U-11,“ vysvětlil Jan Malysa.

Na schůzce s rodiči starších žáků byl představen nový trenér U-15 Vladislav Vyvážil, který mužstvo oficiálně převezme od 13. 8. „Přeji Vláďovi a klukům hodně štěstí a úspěchů  v nové sezóně a rodičům děkuji za spolupráci,“ dodal Jan Malysa, který obě žákovské kategorie FK Jeseník přivedl jako hlavní trenér v minulé sezoně k prvenství v krajském přeboru.

Složení hlavních trenérů mládeže FK Jeseník v sezoně 2018/19:

Dorost U-19: Karel Cundrla

Starší žáci U-15: Vladislav Vyvážil

Mladší žáci U-13: Libor Sláma

Starší přípravka U-11: Milan Marcinov

Mladší přípravka U-9: Jan Malysa