Želatovice – Jeseník 1 : 0

Průměrný zápas s minimem šancí rozhodla krásná střela domácích devět minut před koncem. Jeseník ve třetím venkovním utkání sezony poprvé nebodoval.

FOTOGALERIE

Bez Mlynáře a nakonec i bez Plháka odjelo mužstvo do Želatovic. A když si škrtneme i dlouhodobě zraněného Minku a nemocného Bartoška, mnoho kreativity do středu pole na výběr nebylo. Jeseník na hřišti přerovského soupeře skutečně působil jako orchestr bez dirigenta. Utkání nabídlo hlavně velký boj a mnoho osobních soubojů. Hráči se rvali o každý metr a fotbalových momentů mnoho nenabídli. Ke gólu měli o něco blíže domácí už v prvním poločase, kdy Vrána výborným zákrokem udržel čisté konto a další střelecký pokus Želatovic mířil mimo tyče. Hosté se těžko prosazovali. Největší možnost měl na začátku druhého poločasu Bříza, který se probil přes obránce do zakončení, ale gólman byl pozorný. Na druhé straně byli domácí blízko ke gólu po stříleném centru, který z prázdné brány odvracel Novák. Jediný gólový moment přišel v 81. minutě: Jeseník odvrátil standardní situaci mimo pokutové území, ale z druhé vlny napálil balon z voleje Matušík a krásně trefil k tyči.

V závěru Jeseník vrhl všechno do útoku. Keltner vyhrál hlavičkový souboj pro Woitka, kterému chyběl krok k tomu, aby pálil do odkryté branky. Na víc už nebyl čas a tak Jeseník z Želatovic odjíždí s prázdnou.

FOTOGALERIE

Branky: 81. Matušík.

FC Želatovice: Čech – Calábak, Goldemund, Zehnálek, Dlouhý, Zapletal (38. Mackovík), Tomek (90. Zlámal), Skopal, Dlouhý, Matuší, Čtvrtníček (85. Koutný).

FK Jeseník: Vrána – Novák V. (87. Urban), Keltner, Cekuras, Vavrač – Woitek, Mráz, Bráblík, Kysela – Bříza, Planý (74. Novák P.).

Rozhodčí: Perutka – Slota, Štětka.

ŽK: Zehnálek, Čtvrtníček – Cekuras, Bříza.

Diváci: 100.