Jeseník- Haňovice 4 : 2

Našim dorostencům se v krajském přeboru i nadále daří. V sobotu odpoledne si doma poradili se soupeřem z Haňovic.

FOTOGALERIE


V kádru trenéra Karla Cundrly mají výraznou převahu hráči ročníku 2002 a 2003, tedy věkově ještě mladší dorostenci. Ale jelikož se krajský přebor – z důvodu soustavného úbytku aktivních hráčů této kategrie – hraje pouze jako soutěž staršího dorostu, musejí se jeseničtí kluci často potýkat se staršími a fyzicky vyspělejšími soupeři.

To byl i případ čtvrtého kola sezony, kdy do Jeseníku zavítal tým SK Haňovice. A byl to pravděpodobně nejkvalitnější soupeř z dosavadních čtyř.

Navíc výkon domácích měl k dokonalosti tentokrát hodně daleko a také se ukazuje, jak klíčová pro hru Jeseníku je absence Patrika Kmínka ve středu hřiště. Přesto se podařilo houževnatého protivníka porazit. Výrazný podíl na tom měl Jan Bouchal, autor tří branek. Tu čtvrtou měl na svědomí Alfréd Červeňák. Hosté prohrávali po hodině hry už 0:3, dvěma góly dokázali zdramatizovat závěr, ale pak inkasovali počtvrté a bylo rozhodnuto.

Jeseničtí dorostenci evidují v sezoně jedinou ztrátu, a to z prvního kola, kdy doma jen remizovali s HFK Olomouc. Tuto sobotu je ale čeká těžká prověrka v Mohelnici.

FOTOGALERIE

Branky: 21., 48., 86. Bouchal, 35. Červeňák – 56. Otava, 82. Kvapil.

Sestava: Bašný – Vícha, Sytař, Tulis, Dřímal – Latzel, Marek, Horák – Kmínek, Janoš, Bouchal. Střídali: Červeňák, Daniel, Krézek T., Plšek, Sekanina.