Zítra doma proti HFK B

Sobotní odpoledne bude v Jeseníku opět patřit fotbalu. Naše mužstvo se pokusí prodloužit šňůru vítězství na tři a znovu o trochu vylepšit postavení ve vyrovnané horní polovině krajské tabulky. Hraje se v 15:30.

Naším soupeřem bude HFK Olomouc B, co do výsledků dosavadního průběhu sezony patrně nejslabší účastník přeboru. Ale nenechme se mýlit, ani „béčko“ tohoto divizního klubu nenechá v Jeseníku nic zadarmo a můžeme očekávat náročný zápas, kde správná předzápasová motivace bude jedním z klíčových úkolů vedení mužstva. HFK v devíti předchozích zápasech nevyhrál a získal pouhé dva body, ale každá série jednou skončí a věřme, že naši kluci nedopustí, aby skončila právě na našem stadionu.

V sestavě mají trenéři dva otazníky v obraně, která v této sezoně ještě neodehrála dvě utkání v řadě ve stejném složení a podobně tomu bude nejspíš i v sobotu, neboť nejistoty panují okolo startu Vaška Keltnera a Honzy Vavrače. Do základní sestavy by tak po delší době mohl nakouknout dorostenec Karel Nečesal a defenzivu bude možná znovu řídit z pozice hrajícího trenéra Kuba Karakasidis, který se v minulém utkání ve Šternberku dokonce zapsal mezi střelce.

HFK Olomouc „B“ složený převážně z juniorských a dorosteneckých hráčů má z posledních tří kol skóre 0:11. Jediné dva body získal tým na konci srpna po remíze s Černovírem a následné penaltové výhře. Loni skončila olomoucká juniorka v kraji druhá, letos ji nejspíš čeká tuhý boj o záchranu.

Utkání FK JESENÍK – HFK OLOMOUC „B“ sehraje v sobotu 29. 9. 2018 od 15:30 hodin.