V neděli do Všechovic

V neděli od 15 hodin odehraje naše mužstvo další venkovní utkání, tentokrát na hřišti nejvzdálenějšího soupeře.

Utkání čtvrtých Všechovic s 20 body proti třetímu Jeseníku s 21 body slibuje zajímavou a vyrovnanou konfrontaci dvou ofenzivně laděných týmů, kterým není cizí útočný fotbal. Ve Všechovicích, malé obci, dvacet minut jízdy od Hranic na Moravě, slavili v roce 2017 historický postup do krajského přeboru, kde nováček vybojoval v minulé sezoně vynikající šesté místo. Letos jsou na tom Všechovice ještě lépe, zatím bojují v popředí tabulky s bilancí pěti vítězství tří remíz a dvou porážek. Domácí prohra se Zábřehem 1:2 a debakl v Dolanech 0:4 vyvažují například pětigólové výhry v Černovíru, v Litovli nebo na HFK. Naposledy Všechovice uhrály remízu 3:3 v Hněvotíně.

Naše mužstvo táhne třízápasovou sérii bez bodové ztráty. V zápasech na hřištích soupeřů držíme skvělou bilanci 4 vítězství a jediné porážky (v Želatovicích 0:1). Mužstvo se zlepšuje s každým utkáním, tréninky v tomto týdnu absolvovalo vždy zhruba 13 hráčů a poslední zápasy ukázaly, že střílení gólů není disciplínou jen jednoho muže, přestože Lukáš Woitek zůstává s deseti brankami (+ jednou vlastní) nejlepším střelcem týmu i celé soutěže.

Oproti minulému vítěznému střetnutí s HFK Olomouc, které jsme vyhráli doma 5:1, se do sestavy vrací Keltner. Na marodce zůstává Vavrač a Bartošek, dlouhodobě mimo jsou Mlynář, Novák, Minka. Nejistota vládne okolo nedělního startu nemocného Mráze.

Utkání TATRAN VŠECHOVICE – FK JESENÍK se hraje v neděli 7. 10. 2018 od 15 hodin.