Jeseník – Velké Losiny 3:1

Po zrušeném přáteláku v Krnově sehrálo jesenické mužstvo teprve druhé přípravné utkání v tomto zimním období.

FOTOGALERIE

Utkání dvou účastníků krajského přeboru začali lépe hosté, kteří se po dvaceti minutách ujali vedení, když domácí obrana nestihla zavřít pravou stranu a volný hostující hráč ze strany přízemní střelou ke vzdálenější tyči překonal bezmocného Pastuchu. Do poločasu domácí vyrovnali po individuální akci Mráze a jeho přesné střele z hranice pokutového území.

Zatímco v první půli byla hra vyrovnaná a na obou stranách velmi nepřesná, po přestávce už hrálo jen jedno mužstvo. Jeseník dominoval a připravil si mnoho gólových příležitostí. V 62. minutě Mráz svým druhým gólem dostal domácí do vedení, když si naběhl na Plhákův přesný centr. Definitivu vítězství pak potvrdil Guzej tvrdou střelou, která se odrazil od břevna těsně za čáru. Mezitím Kysela dvakrát trefil tyč a další gólovky vychytal výborný Hatala.

Hosté přijeli v improvizované sestavě bez několika opor. Domácím chyběl pouze zraněný Adam Bříza a do zápasu nakonec nezasáhl Vladimír Novák, který se vrací do tréninku po delší pauze.

Jeseník čeká tento týden další domácí přípravné utkání s Břidličnou (původně se mělo hrát až v polovině března).

FOTOGALERIE

Branky: Mráz 2, Guzej.

Sestava: Pastucha (46. Vrána) – Nečesal, Macura, Keltner (46. Cekuras), J. Zrník (46. Vavrač) – Kysela (46. Guzej), Minka, Mráz, Bráblík (46. Mlynář) – Urban (46. P. Novák), Planý (46. Plhák).