V sobotu opět doma

Po týdnu hraje Jeseník zase na domácím stadionu. Na hladké pětibrankové vítězství se mužstvo trenéra Mlynáře pokusí navázat v sobotu odpoledne proti Černovíru.

Když v Jeseníku naposledy hrál Slovan Černovír, byla z toho pořádná fotbalová atmosféra. Na červnový závěrečný zápas minulé sezony přijeli hosté i se svým vyhlášeným „kotlem“, který nejenže se celý zápas staral o hlasitou podporu svého týmu, ale ještě přidal na závěr pyrotechnickou estrádu. Stadion nám za to nikdo nezavřel, a tak i domácí diváci mohou bez obav dorazit tuto sobotu od 16:30 na čtvrté kolo nového ročníku krajského přeboru.

Jeseník má po třech zápasech šest bodů za dvě výhry a jednu porážku, a drží se na čtvrtém místě tabulky, která je ale zatím velmi vyrovnaná. Černovír je desátý a ztrácí na nás dva body. Hned v prvním kole se Slovan postaral o překvapení, když doma zdolal favorizovaný Šternberk 3:1. V dalším kole Černovír stejným poměrem podlehl v Zábřehu a naposledy před týdnem remizoval doma se Želatovicemi 2:2.

V uplynulém týdnu došlo v jesenickém kádru ještě k jedné korekci, když Jeseník opustil Karel Nečesal, který přestoupil do klubu AK Velká Štáhle, hrající okresní přebor okresu Bruntál.

Utkání FK JESENÍK – SLOVAN ČERNOVÍR se hraje v sobotu 24. srpna 2019 od 16:30 hod.