Dolany – Jeseník 2 : 1

Jeseník nezvládl utkání v Dolanech, kde se nám v minulosti dařilo pravidelně vítězit. Ale každá série jednou končí. Skončila také naše dvouzápasová šňůra bez inkasované branky.

Začalo to dobře, Minka hezky prostrčil míč na Mráze, který se trefil přesně a od deváté minuty hosté vedli. V sychravém počasí ale hostujícímu týmu postupně ochladla nálada a předvedený výkon mužstva zůstal za očekáváním. Naše mužstvo nedokázalo navázat na solidní hru z předchozích dvou utkání. A předposlednímu celku tabulky jsme snadno nabídli jejich třetí výhru v sezoně. V 66. minutě po souboji s Cekurasem upadl domácí útočník v pokutovém území, hlavní rozhodčí Sedláček se šel poradit s asistentem a pak nařídil penaltu. Dolany vyrovnaly, ale bohužel to nebyl jejich jediný gólový úspěch. V 86. minutě zkušený Liška vystihl chybnou rozehrávku a křížnou střelou k tyči rozhodl zápas.

Jeseník se přece jen dočkal gólové chvíle v nastavení, kdy střídající Tulis dostal míč do sítě, ale sudí Sedláček před brankou viděl útočný faul.

Hosté prohráli a museli si sami přiznat, že se tak stalo po velmi špatném výkonu.

Branky: 66. Seibert, 86. Liška – 9. Mráz

Sestava: Křivohlávek – Horák (73. Janíček), Vavrač, Cekuras, Zrník (79. Tulis) – Planý (46. Bříza), Mráz, Minka, Plhák, Bouchal – Kutal.