Jeseník – Medlov 1:1

Našemu mužstvu se nepodařilo navázat poslední magické domácí vystoupení (Čechovice 5:0). Unavený herní projev vyústil ve spravedlivou dělbu bodů.

FOTKY Z UTKÁNÍ ZDE

Utkání nabídlo horší fotbalovou kvalitu než předchozí jesenická vystoupení. Naše mužstvo se nemohlo dostat do správného herního rytmu. Soupeř se od začátku lépe pohyboval, ačkoliv si také vypracoval jen minimum střeleckých možností. V té největší podržel Jeseník gólman Vajda, který na čáře vyrazil střílený centr ze strany. To běžela 19. minuta a domácí v té době stále čekali na první vydařenější akci směrem dopředu. A dočkali se jí až před koncem poločasu: dlouhý nákop za obranu chytře převzal Samuel Planý, když předběhl stopera a zakončil po zemi okolo gólmana.

Těsné vedení jsme strážili po celý druhý poločas, který přinesl opět bitvu mezi oběma šestnáctkami, ale přece jen i více fotbalových momentů na obou stranách. V 64. minutě byli hosté blízko vyrovnání, když se tečovaný balon otřel o vnější tyč Vajdovy brány. Branková konstrukce zachránila také Medlov, když v 88. minutě elegantně patičkou nasměřoval centrovaný míč střídající Kmínek a byla z toho tyčka.

Hrdinou hostujícího týmu se stal v poslední minutě Michalik, který si navedl míč na střed a krásnou střelou z dálky vyrovnal. Vajda si na balon sáhl, ale nedokázal ho vyrazit mimo tyče.

Jeseník na jaře zůstává neporažen, ale podruhé v řadě přišel o body po nerozhodném výsledku. Náskok na druhý Kostelec se tak smrskl na jediný bod – může však opět narůst, pokud zvládneme středeční domácí dohrávku s Želatovicemi. Hraje se v 18 hodin.

FOTKY Z UTKÁNÍ ZDE

Branky: 43. S. Planý – 90. Michalik.

Sestava: Vajda – Mar. Bráblík, Cekuras, Macura, Bouchal – Mich.Bráblík, Minka (67 Krézek), Janíček (67. Sytař), M.Planý – Kysela (86. Furik), S.Planý (86. Kmínek).

Sestřih obou gólů: