Muži počtvrté v řadě prohráli

FK JESENÍK – SK Loštice  1:2 pol. (1:2)

 Sestava FKJ:

Vrána –  Krohmer (75´. Řezníček), Cundrla, Keltner, Dlouhý –  Daniel, Minka, Novák – Macura – Schneider (66´. Samolej), Kysela

V posledním letošním utkání domácí mužstvo chtělo zapomenout na předchozí nevydařená domácí utkání a svého soupeře přehrát.

Jenže představa od reality se velmi lišila. Úvodní brankovou příležitost měli domácí, kdy po chybě hostujícího brankaře se ocitl Macura v obrovské příležitost, ale svoji střelu nasměroval jenom přímo do brankaře. Hosté se své úvodní branky dočkali ve 20.min., kdy Másilko svoji střelou nachytal domácího Vránu u levé tyče nepřipraveného a hosté šli do vedení 1:0. Svoji druhou branku hosté vstřelili už ve 26.min., kdy po závaru v domácí šestnáctce z blízka dorážel Mikeš. Domácím se podařilo do utkání opět  vrátit v 34.min., kdy se krásnou křížnou střelou prosadil Jan Daniel.

Druhý poločas začali domácí náporem, ale za brankovou příležitost se dá požadovat jenom střelecký pokus Nováka, který hostují gólman kryl. Domácímu mužstvu chyběla přesná rozehrávka a kombinaci jako by nechali hráči mimo sportovní areál. Když k tomu přičteme, že se nedařili ani standardní situace bylo jasné, že hostům bude stačit bojovný a nadšený výkon k zisků bodů. Sami však podnikali nebezpečné protiútoky, které pro domácí obranu byly nebezpečné. V závěrečném tlaku domácího mužstva nastřelil Dlouhý břevno loštické branky a Keltner trefil svojí hlavičkou jenom hostujícího brankaře.

Hráči domácího mužstva ani na potřetí za sebou nezvládli domácí mistrovský zápas a ze hřiště odcházeli se svěšenými hlavami. Je naprosto zbytečně připomínat, že o porážce rozhodli individuální chyby jednotlivců.