Jeseník – Krnov 0:0

Počtvrté v sezoně a poprvé na jaře jsme udrželi v divizi čisté konto. Za nádherného jarního počasí a před velmi dobrou diváckou návštěvou skončilo domácí utkání s Krnovem bezbrankovou remízou.


Máme další bod do divizní sbírky. To je nejpodstatnější výstup ze zápasu, který nenabídl žádný divoký fotbalový heavy metal, ale spíš malátný ploužák. Krnov byl od začátku častěji na míči, Jeseník vyčkával zodpovědným přístupem zezadu a snažil se nakopávanými balony překonat obranný val soupeře. To se dařilo jen zřídka a první poločas mnoho šancí nenabídl. Největší měl po rohovém kopu Vaněk, jehož hlavička mířila mimo krnovské tyče.

Na začátku druhého poločasu Bouchal přesným pasem za obranu vysunul Michala Bráblíka, který z úhlu trefil tyč. Na největší jesenickou šanci odpověděl Krnov nastřeleným břevnem z přímého kopu. Závěr utkání patřil hostům, kteří i díky velkému množství standardek byli blíže k tomu, aby rozhodli zápas ve svůj prospěch. Vyloženou gólovku si ale nepřipravili.

Více než remízu naše mužstvo za daného rozpoložení a s aktuální formou vytěžit nemohlo. V boji o záchranu zůstáváme pozitivní, pracovití, soustředění a také odhodlaní zlomit vývoj soutěže už v nejbližších kolech. Za týden čeká Jeseník výjezd na hřiště třetího Bohumína.

Sestava: Vajda – Martin Bráblík, Cekuras, Cundrla, Bouchal – Vaněk, Pechoušek, Grulich, Planý (78. Červeňák) – Zelinka – Michal Bráblík (67. Bříza)