Novinky v FK Jeseník

MUŽI
Příprava na jarní sezonu 2015 začne prvním tréninkem v sobotu 31.ledna od 14:00 hodin na jesenickém stadionu. Trenér Petr Ševčík počítá s účastí všech hráčů z podzimního kádru i všech hráčů, kterým na podzim skončila hostování.

DOROST
Během jarních prázdnin absolvují dorostenci společné několikadenní soustředění v areálu fotbalového klubu. Klub hráčům uhradí společné stravování.

ŽÁCI
Novým trenérem týmu starších žáků U-15 je potvrzen Petr Bašný. Dosavadní trenér starších žáků Aleš Salva přechází k mužstvu mladších žáků U-13, kde nahradí odcházejícího Karla Cundrlu. Vedoucím obou žákovských mužstev se stal Jan Malysa.

KLUB
FK Jeseník podal žádost u města Jeseník o převod pozemku pod budoucími kabinami do vlastnictví klubu. Orgány města se touto žádostí budou zabývat v první polovině tohoto roku. Jesenický klub žádá u ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy o investiční dotaci na výstavbu nových kabin a podmínkou poskytnutí dotace je také vlastnictví pozemku pod budoucí stavbou. Ostatní navazující pozemky, včetně všech hřišť, by i nadále zůstaly v majetku města.