Loštice – Jeseník 1:13

Ve vloženém kole krajského přeboru starších žáku jsme v úterý zavítali do Loštic. Soupeř, který je až na chvostu tabulky, nás na podzim pořádně potrápil, a tak jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého.

Úvod utkání jsme měli skvělý, když hrající gólman Bašný v 5.minutě otevřel náš gólový účet. Po dalších pěti minutách  zvyšoval na 2:0 Kocourek, který unikl obraně soupeře. Domácí vstřelili svou jedinou branku ve 14.minutě po nákopu útočník utekl obraně, udělal kličku vyběhnutému Látkovi a zakončil do prázdné brány. Dvougólové vedení nám vrátil hned po minutě znovu Kocourek po úniku obraně. V 18. minutě vstřelil svůj první gól v jesenickém dresu Marek, který dorazil Kmínkovu střelu. Dvě minuty před poločasem Sytař výbornou přihrávkou vysunul Kocourka, který zvyšoval na poločasových 5:1 z našeho pohledu.

Do druhého poločasu jsme vstoupili rovněž parádně, když Kocourek v prvních deseti minutách vstřelil čtyři téměř stejné branky a zvyšoval už na 9:1. V dalších minutách jsme hru uklidnili a kombinovali především ve středu hřiště. Další branky přišly až v poslední pětiminutovce. Nejprve se v 66. minutě prosadil po centru z levé strany Bouchal. O minutu později vstřelil už svůj osmý gól v utkání Kocourek po úniku obraně. V 69. minutě se Kmínek vydal dopředu z pozice stopera a dal náš dvanáctý gól. V poslední minutě utkání ještě skóroval Bašný po přihrávce od Kocourka.

Se soupeřem jsme si poradili hladce a těžší protivníci nás teprve čekají. Bohužel někteří hráči by si měli uvědomit, že bez tréninku těžká utkání nezvládneme a nebudeme stále jen vyhrávat. Takže se začněme věnovat fotbalu a chodit pravidelně na tréninky! Velmi obtížný zápas nás čeká v sobotu proti Kozlovicím, které jsou jen o dva body za námi.

Sestava: Látka – Dostál, Kmínek, Tulis, Sekanina – Bouchal, Cundrla, Horák, Marek – Bašný, Kocourek. Střídali: Sytař, Buček, Vajda. Střelci: Kocourek 8, Bašný 2, Kmínek, Bouchal, Marek.