Jeseník – Kralice n.H. 1 : 0

Divoký zápas se šťastným koncem má za sebou jesenické mužstvo, které na domácím stadionu hostilo Kralice na Hané.

FOTKY Z UTKÁNÍ

Soupeř nasbíral v dosavadním průběhu podzimní části poloviční porci bodů oproti našemu týmu. Jeseník tak vstupoval na hřiště v roli favorita a tu herně plnil, když v prvním poločase měl územní převahu i více příležitostí. Jenže zůstávalo jen u šancí a těch po změně stran výrazně ubylo. Naopak po faulu v pokutovém území se proti jesenické brance kopala penalta, kterou Pastucha vyrazil. Spálená největší tutovka zápasu nakonec hosty hodně bolela, neboť v druhé minutě nastavení si střídající Troneček srazil do vlastní sítě Bráblíkův centr. V té době už se hrálo bez jednoho muže na každé straně, když v 81. minutě viděli červené karty domácí Kysela a kralický Němčík za vzájemnou potyčku.

Jeseník zachránil domácí body na poslední chvíli a s velkým přispěním soupeřovy nešikovnosti. Příští týden čeká jesenické fotbalisty cesta na hřiště nováčka z Bohuňovic.

FOTKY Z UTKÁNÍ

Branky: 90. + 2. vlastní (Troneček)

FK Jeseník: Pastucha – Bajza, Janíček, Cekuras, Zrník – Bráblík, Mráz, Plhák (69. Minka), Vavrač – Kysela, Bříza (65. Planý) .

FC Kralice na Hané: Huňka – Kadlec, Hlačík, Baran, Cibulka, Gottwald, Rus, Novotný (88. Troneček), Vincourek (46. Dračka), Studený, Němčík.

Žluté karty: Vavrač, Cekuras – Vincourek, Huňka.

Červené karty: 81. Kysela – 81. Němčík.

Rozhodčí: Vedral – Kološ, Matulík.

Diváci: 145