Dnes s Bohumínem, béčko zítra poprvé doma

Dnes odpoledne nás čeká druhé domácí utkání v divizi proti silnému FK Bospor Bohumín. Loni pátý tým konečné tabulky se v Jeseníku představí podruhé v historii.

Před šesti lety, v srpnu 2017, přijel tým Bohumína v roli nováčka divize do Jeseníku. A Martin Furik, který bude i dnes v jesenické sestavě, se tehdy podílel hattrickem na naší výhře 4:1. Od té doby se ale mnohé změnilo. Bohumín zůstal v divizi nepřetržitě a v sezoně 21/22 obsadil vynikající druhé místo. Do nového ročníku vstoupil Bospor dvěma remízami, jednou výhrou a jednou porážkou. Očekáváme vyrovnané a otevřené utkání. V kádru Boporu nalezneme dva hráče z Pobřeží slonoviny, jednoho Ukrajince a dva Poláky.

Naše mužstvo se po třech týdnech představuje opět domácímu publiku. Na kontě máme o bod míň než náš dnešní soupeř, a to díky remíze s Bruntálem a výhře ve Vítkovicích. Do sestavy se po lehčím zranění vrací Dan Krézek, chybět naopak bude kvůli školním povinnostem Matěj Zelinka.

Utkání FK JESENÍK – FC BOSPOR BOHUMÍN má výkop v sobotu 2.9.2023 od 16:00.

Po jedenácti letech obnovil FK Jeseník činnost rezervního B-mužstva, které vstoupilo do nejnižší soutěže s velkou chutí. Po výhře ve finále okresního poháru v Lipové 7:1 následovalo úvodní kolo sezony a v něm drtivé vítězství 19:0 ve Vápenné. Před týdnem Jeseník B vyhrál ve Velké Kraši 7:0 a nyní ho čeká úvodní domácí utkání: zítra, tedy v neděli 3.9. od 14:30 přivítáme SUPÍKOVICE, které mají z úvodních dvou kol rovněž plný počet bodů.
AKCE: pro prvních 50 návštěvníků zítřejšího utkání Jeseník B – Supíkovice plechovka piva ZDARMA. Přijďte podpořit naše béčko!