Hráč víkendu

Jirka Červenka, Miky Ondrejkovič nebo Jony Plšek? Kdo bude vítězem dalšího kola rubriky Hráč víkendu? Hlasujte na konci textu.

JIŘÍ ČERVENKA (muži B)

Uplynulý víkend nám naše týmy mnoho radosti neudělaly – zvítězit dokázali pouze dorostenci a béčku mužů. A tak právě s nově vzniklého rezervního mužstva dospělých přiklepáváme nominaci Jirkovi Červenkovi. Jindy zkušený gólman se tentokrát rval na hrotu útoku a dal krásný čtvrtý gól při výhře Jeseník B nad Supíkovicemi 4:3

MIKULÁŠ ONDREJKOVIČ (žáci U14)

Nově vzniklý samostatný tým žáků U-14 naskočil do divize a na své první body zatím marně čeká. Jeseník U-14 o víkendu podlehl výborným Hranicím po divoké přestřelce 6:9. Na 4 gólech se střelecky podílel Mikuláš Ondrejkovič, který je velkou útočnou oporou. Nepochybujeme, že naše „čtrnáctka“ dobré výkony již brzy přetaví také v bodové zisky.

JONÁŠ PLŠEK (dorost)

Před týdnem se Hráčem víkendu stal Kuba Sytař, který i nyní byl velkou oporou dorosteneckého týmu, když jako zaskakující gólman vychytal čisté konto v Kozlovicích. O jediný gól utkání se postaral stoper Jonáš Plšek a nejen proto je naším posledním nominovaným v tomto kole. Výborným výkonem si zodpovědně plnil obranné povinnosti.


Hlasujte do středečního poledne:

Hráč víkendu

  • Jonáš Plšek (dorost) (44%, 60 Hlasy)
  • Mikuláš Ondrejkovič (žáci U14) (28%, 38 Hlasy)
  • Jiří Červenka (muži B) (27%, 37 Hlasy)

Počet hlasujících: 135

Nahrávání ... Nahrávání ...